Datça Koyları / Datca Koylari Ve Plajlari En Guzel 12 Oneri Birhayalinpesinde / Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor.

Datça Koyları / Datca Koylari Ve Plajlari En Guzel 12 Oneri Birhayalinpesinde / Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor.. Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla ziyaret etmeye karar veriyoruz: Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Taşlık plajının güneyine doğru 1 km gittikten sonra kargı koyu yoluna devam edilmeli. Ovabükü koyu ve plajı muğla ilinin datça ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Datça, coğrafi bölge olarak ege bölgesi'ndedir.

Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar; Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Öncelikle merkezde konaklayıp yakındaki plajlara gitmek isteyenler için bu. Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor.

Datca Koylari Datca Rehberi Datca Otel Ve Pansiyonlar
Datca Koylari Datca Rehberi Datca Otel Ve Pansiyonlar from www.datca24.com
Ovabükü koyu ve plajı muğla ilinin datça ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Binlerce yıllık tarihin şahidi knidos antik kenti, aktur, kargı koyu, ovabükü, palamütbükü, datça'nın cennet koyları, eski datça'nın o güzelim çiçek kokulu sokakları. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun. Datça'da tüm koylar farklı yapılarda olsa da ortak bir özelliği var : Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Datça koyları ve plajlarının masmavi, tertemiz, cam gibi denizi var. Badem ağaçları arasından geçip ulaştığınız koy. Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü.

Daha önce yazdığım datça yazımda birgün buraya tekrar gelip görmediğim meşhur datça koylarını ve knidos antik kentini gezeceğimi söylemiştim.

Binlerce yıllık tarihin şahidi knidos antik kenti, aktur, kargı koyu, ovabükü, palamütbükü, datça'nın cennet koyları, eski datça'nın o güzelim çiçek kokulu sokakları. Taşlık plajının güneyine doğru 1 km gittikten sonra kargı koyu yoluna devam edilmeli. Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip. Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü. Ayrıca datça'nın en güzel koyu olarak bilinmektedir. Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla ziyaret etmeye karar veriyoruz: Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı. Datça, coğrafi bölge olarak ege bölgesi'ndedir. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Datça koyları ulaşım, datça koyları kamp, sessiz datça plajları ve koyları ile daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Datça gezilecek yerler binlerce yıllık bir geçmişe sahip. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar;

Ege'nin cennet yarımadası datça'da, yunan adalarını aratmayan sakin ve huzurlu bir deniz tatili hayal edenler için arabayla gidilebilen en güzel 7 plajı keşfettik. Datça yarımadası'nın en yüksek noktalarını bozdağ (1174). Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar; Datça'nın en ama en güzel koylarından biri olan kargı koyu, tatilinizi bitirmeden önce mutlaka denize girmeniz datça merkez'den 25 km mesafede yer alan palamutbükü, ovabükü'nden sonraki koy.

Datca Da Gezilecek Yerler Ets Let S Go
Datca Da Gezilecek Yerler Ets Let S Go from www.etstur.com
Datça kargı koyu merkeze 3 kilometre uzaklıkta ve bu bölgenin cennet koyları arasında yer almakta. Datça'nın en ama en güzel koylarından biri olan kargı koyu, tatilinizi bitirmeden önce mutlaka denize girmeniz datça merkez'den 25 km mesafede yer alan palamutbükü, ovabükü'nden sonraki koy. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar; Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor. Datça koyları ulaşım, datça koyları kamp, sessiz datça plajları ve koyları ile daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun.

Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla ziyaret etmeye karar veriyoruz:

Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Datça koyları ve datça plajları. İşte en iyi datça plajları. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar; Kızılbük koyu, datça'dan 20 km mesafededir. Datça, tatilde sükünet arayanların sığınağı. Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip. Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi. Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı. Datça koyları ulaşım, datça koyları kamp, sessiz datça plajları ve koyları ile daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca datça'nın en güzel koyu olarak bilinmektedir. Dağlık ve engebeli bir arazi yapısına sahiptir. Ovabükü koyu ve plajı muğla ilinin datça ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır.

Kızılbük koyu, datça'dan 20 km mesafededir. Datça kargı koyu merkeze 3 kilometre uzaklıkta ve bu bölgenin cennet koyları arasında yer almakta. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Datça yarımadası'nın en yüksek noktalarını bozdağ (1174). Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün.

En Guzel Datca Koylari Ve Plajlari Nerede Yuzulur Biz Evde Yokuz
En Guzel Datca Koylari Ve Plajlari Nerede Yuzulur Biz Evde Yokuz from www.bizevdeyokuz.com
Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları. Datça'nınsa bir kelebekler vadisi ya da kaputaş gibi kartpostlık plajları yok ama bir sürü bakir, temiz, işletmelerce el konulmamış koyu. Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Datça yarımadası'nın en yüksek noktalarını bozdağ (1174). Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü. Datça koyları ve datça plajları.

Datça'da ender bulunan kumluk plajı ile dikkat çeken karaincir koyu datça'nın en çok tercih edilen plajlarındandır.

Datça'nın en güzel koyları ve plajları hangileridir? Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında. Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Daha önce yazdığım datça yazımda birgün buraya tekrar gelip görmediğim meşhur datça koylarını ve knidos antik kentini gezeceğimi söylemiştim. Datça, coğrafi bölge olarak ege bölgesi'ndedir. Datça'da tüm koylar farklı yapılarda olsa da ortak bir özelliği var : Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Datça'nın en güzel plajları ve koyları. Datça'da ender bulunan kumluk plajı ile dikkat çeken karaincir koyu datça'nın en çok tercih edilen plajlarındandır. Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden Ovabükü koyu ve plajı muğla ilinin datça ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları.

Datça'nın akdeniz'e bakan tarafındanpalamut bükü, ova bükü, hayıt bükü azganlı plajı : datça. Datça'nın birbirinden güzel 52 koyu içinde en fazla öne çıkanlarından biri palamutbükü'dür.

Posting Komentar

0 Komentar